Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /storage/content/19/226619/hjalpfonden.lions.se/public_html/templates/untitled/functions.php on line 201

Lions hjälper de glömda barnen - flyktingbarn från Syrien

I länderna som gränsar till Syrien finns många flyktingar och ofattbart stort hjälpbehov. I samarbete mellan Sveriges Lions, Turkiets Lions, Libanons Lions och Jordaniens Lions får syriska flyktingar hjälp, med fokus på barnen. Det handlar till exempel om vatten, mat, blöjor, kläder madrasser och filtar.

Alla har vi sett de hemska bilderna från flyktingkatastrofen, från båtar som förliser i havet, flyktingar som hindras av taggtråd och bilder från överfyllda flyktingläger där människor som flytt kriget i Syrien behöver hjälp med i stort sett allt.

Hjälp Lions att hjälpa de glömda barnen från Syrien och dess grannländer!

Swisha ditt bidrag till 9019480 eller PG 901948-0.

Tack för Ditt stöd!

Lions hjälper flyktingar från Syrien

Lions i Sverige och Norge har skänkt en miljon svenska kronor ihop för att hjälpa flyktingar i Syrien. Pengarna ska gå till kläder, främst barnkläder och barnmat. Även till behållare för vattenförsörjning och avfall. Mottagare av pengarna är Lions i Libanon och Jordanien som på plats samarbetar med UNHCR, andra frivilligorganisationer samt myndigheter. Cirka 1,4 miljoner flyktingar finns i läger i Libanon och Jordanien och det är dit hjälpen går. Pengarna går via Lions internationella hjälpfond, Lions Clubs International Foundation, LCIF.